Kuidas sinu keskusele tehtud annetus aitab?

Tänu inimõiguste keskuse püsiannetajatele ja heade inimeste ühekordsetele rahalistele toetustele saame sõltumatult ning pädevalt seista inimõiguste eest igal pool Eestis: kohtusaalides, ajakirjanduses, koolides, tänavatel, võimukoridorides. Keskuse eesmärk on aidata nii paljusid inimesi, kui on meie võimuses. Ka strateegiliste kaasuste puhul lähtume sellest, et aidates üht inimest kohtuteel, saavutame õiguste kaitse paljudele.

Annetajate abil kaitseme kohtus Mohammedi ja ta pere turvalist kooselu, oleme võidelnud Darja ja Jana armastuse eest, abistanud Sarah’t ja Kristiinat elamisloa asjus ja saanud kohtust kinnituse, et lapsi kasvatavaid peresid tuleb kohelda võrdselt, niisamuti Marina ja Jelena pere. Oleme leidnud kohtu abil lahenduse osale kooseluseaduse rakendussätete puudumisest tekkinud probleemidele. Tänu toetusele oleme keskuses taganud varjupaigataotlejatele kvaliteetse õigusabi andmise ja aastatega muutnud Eesti varjupaigamenetlus kvaliteetsemaks.

Annetused aitavad keskusel võidelda vaenu, ebaõigluse ja diskrimineerimisega. Heade inimeste toetus aitab meil kohtus seista väljendusvabaduse eest. Lisaks oleme kaitsnud Rakvere filmifestivali Festheart ebaõigluse eest, aidanud liikumispuudega noormeest kohtuvaidluses Tallinna linnaga ja toetanud Merikest kohtuprotsessis, mille keskmes oli võimalik ealine diskrimineerimine tööturul.

Me soovime, et iga inimene Eestis teab, et tema ja teiste õigused väärivad kaitsmist, sest selline ühiskond on hoolivam, sõbralikum ja turvalisem kõigi jaoks. Detsembris anname tänu annetustele välja juba kümnenda inimõiguste aruande, mis on usaldusväärne töövahend spetsialistidele, oluline õppematerjal koolides ja kasulik inimõiguste teemaline infoallikas kõigile huvilistele. Sinu annetustest maksame ekspertidele autoritasu, teeme aruande ligipääsetavaks nii veebis kui trükis, tõlgime selle vene ja inglise keelde ning saadame 150 tasuta trükist koolidele ja raamatukogudele.

Keskusele tehtud annetused lähevad alati õigesse ja olulisse kohta: inimõiguste kaitsesse täna ja tulevikus. Aitäh, et toetad inimõigustega Eestit!

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #inimoigused-eestis
Ostukorv