Mitmekesiste tööandjate võrgustikuga liituvad uued liikmed

Mitmekesisuse kuul märkame ja tunnustame tööandjaid, kelle jaoks kultuurilise mitmekesisusega arvestav töökeskkond on atraktiivse ja eduka tööandja kaubamärk ja kelle jaoks kultuurilise mitmekesisusega tegelemine on võimalus teha nähtavaks oma väärtusmaailm – hoolimine igast oma töötajast.

Mitmekesisuse päeval ehk 8. mail allkirjastavad uued liitujad mitmekesisuse kokkuleppe. Tegemist on hea tahte avaldusega, millega ettevõte või organisatsioon kinnitab, et soovib oma tegevuses järgida mitmekesisuse ja kaasatuse põhimõtteid. Rõõm on tõdeda, et selle aasta liitujate nimekiri on kirju ja esinduslik! Mai lõpus toimuval tunnustusüritusel anname üle mitmekesise tööandja märgised “Austame erinevusi”.

Hoia pilk peal ka meie LinkedIni kanalil, et kõige kiiremini tänavuste liitujate ja märgise saajatega tuttavaks saada!

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe #margis #mitmekesisuse-paev
Ostukorv