Tule 3. mail põlvkondade mitmekesisuse näituse avamisele!

Tähistamaks mais Euroopa mitmekesisuse kuud, avab inimõiguste keskus teisipäeval, 3. mail koostöös MTÜ Eesti Tänavafotograafia ja Telliskivi Loomelinnakuga fotonäituse eri põlvkondadest ja vanuselisest mitmekesisusest. Näitus jääb loomelinnaku Kolme puu galeriis avatuks 31. maini.

Fotode autorid on Eesti tänavafotograafid. Näitusel saab ka lugeda Eesti inimeste mõtteid nende kirjust elukaarest nii eesti kui ka inglise keeles. Lisaks valmib näitusest virtuaaltuur.

Näituse pidulikule avamisele 3. mail kl 18 on oodatud kõik huvilised. Tervitussõnadega esinevad Marleen Armei inimõiguste keskusest ja Rootsi saatkonna esindaja. Näitust tutvustab MTÜ Eesti Tänavafotograafia juht Airi Leon.

Lisaks toimub mai kolmel järgneval nädalal tuur eri giidiga, kes tutvustab näitust, põlvkondadevahelisi sildu ja vanuselise mitmekesisuse teemat oma pilgu läbi. Lisainfo peagi keskuse Facebooki üritustest!

Näitus on osa Euroopa mitmekesisuse kuu tähistamisest Eestis. Tänavuse mitmekesisuse kuu teema on “sildu luues”, mis keskendub ühisosade leidmisele eri põlvkondade ja kogukondade vahel. Mitmekesisuse kuud ja päeva Eestis korraldab Eesti Inimõiguste Keskus koostöös Eesti mitmekesisuse kokkuleppe võrgustikuga. Rohkem infot: www.mitmekesisus.ee
Näitust toetab Rootsi Suursaatkond, Euroopa Liit ja Sotsiaalministeerium.
näituse kaanepilt

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe #mitmekesisuse-paev
Ostukorv