Köömen toob kollektiivi ekraani vahendusel koos kokkama

Kuidas mitmekesisuse päeval teha ühiselt midagi silmiavardavat nii, et hoiaksime kõigi tervist? Üks võimalus on korraldada Süüria, Iraani või Palestiina koka juhendamisel töötuba, mida aitab läbi viia Köömen.

Köömen on Tartus tegutsev sotsiaalne ettevõte, mis toimetab selleks, et sisserändajad saaksid arendada eesti keele oskust ja õppida tundma kohalikku töökultuuri läbi praktilise töökogemuse. Köömen aitab neil integreeruda Eesti ühiskonda ja annab samal ajal võimaluse tutvustada oma kultuuri ja toidu paremikku.

köömen mitmekesisuse päev
Köömen toob araabia maitsed koleektiivini ekraani vahendusel.

Selle aasta mitmekesisuse päeva raames on nad valmis pakkuma organisatsioonidele võimalust tellida virtuaalseid toidukoolitusi või einepakke, kus on kõik vajalikud toiduained ja retsept mõne araabia toidu valmistamiseks. Menüü valik on mitmekesine ja võimalus on välja valida just selline roog, mis teile kõige põnevam tundub. Toidukoolitus toimub Zoom rakenduses ning toitu valmistavad osalejad samaaegselt, kokk juhendab, jagab nippe ning räägib oma kodumaa kultuurist ja kohanemisest eluga Eestis. Koolitused toimuvad eesti või vajadusel ka inglise keeles. Rohkem infot koostöövõimaluse kohta saab Dan Pritsilt dan@koomen.ee. Kui aga tahaksid midagi muud ette võtta, ent ideedest on puudu, kirjuta julgelt mitmekesisuse päeva projektijuhile Liinale (klikkides avaneb meiliaken).

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisuse-kokkulepe #mitmekesisuse-paev
Ostukorv