Inimõiguste podcasti 6. osa keskendub mitmekesisusele ja kaasatusele

Miks organisatsioonid tegelevad mitmekesisuse juhtimisega? Mida see täpsemalt tähendab? Käes on jagada teiega Inimõiguste podcasti uut osa, kus mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna tegemistest Eesti Inimõiguste Keskuses käis rääkimas valdkonna eestvedaja Liina Rajaveer. Muuhulgas kutsub Liina tööandjaid liituma mitmekesisuse kokkuleppega ning taotlema mitmekesise tööandja märgist “austame erinevusi”.

Valdkonna tutvustust ilmestab saate teises pooles ühe organisatsiooni lugu: ADM Interactive’i juhatuse liige Klemens Arro selgitab, miks kõigi võrdne kohtlemine on nende jaoks oluline põhimõte ning mida see tööandjale ja ettevõttele annab.

Podcasti leiad SoundcloudistiTunes’ist ja Spotify’st.

#ettevotlus-ja-inimoigused #mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe #margis
Ostukorv
  • Ostukorv on tühi.