Infohommik: mitmekesisust austava töökoha kvaliteedimärgis

Eesti Inimõiguste Keskus koostöös Sotsiaalministeeriumiga hakkab peagi välja andma mitmekesisust austava töökoha kvaliteedimärgist. 4. oktoobri infohommikul tutvustame lähemalt märgise saamise tingimusi ning meiepoolset tuge neile tööandjatele, kes märgist taotlevad. Võrreldes kevadel toimunud infohommikuga on meil jagada detailsemat infot, tutvustame märgise saamise protsessi osaks olevat küsimustikku ja plaani. Lisaks on võimalik tutvuda mitmekesisuse nõustajatega, kes huvitatud tööandjaid tasuta nõustavad.

Tule ja taotle enda ettevõttele või organisatsioonile kvaliteedimärgis, mis näitab, et sa tõesti hoolid oma praegustest ja tulevastest töötajatest ning mõistad mitmekesisuse austamisega kaasnevaid väärtusi ja konkurentsieelist!

 

Päevakava
Viru hotelli konverentsikeskuse ruum Allegro (Viru väljak 4, Tallinn)

9.00-9.30 Hommikukohv ja suupisted

9.00-10.30 Mitmekesisuse märgise tutvustamine
Kari Käsper, Eesti Inimõiguste Keskuse juhataja
Kelly Grossthal, mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonnajuht

10.30-11.00 Küsimused ja vastused saalist

Registreerumine infohommikule hiljemalt 2. oktoobri lõunaks:
Liina Rajaveer
liina.rajaveer@humanrights.ee

Lisainfot märgise kohta:
Mitmekesise tööandja märgise koduleht.
26. mail toimunud infohommiku slaidid.

#mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe #margis