Tule ja tutvusta oma mitmekesisuse tegemisi Euroopa konverentsil!

6.-7. novembril toimub Tallinnas Eesti eesistumise programmi osana konverents “Diversity and Leadership in a World in Flux”, kuhu on oodata tippjuhte erinevatest ettevõtetest üle terve maailma, lisaks esinevad poliitikud, akadeemikud ning sõna ütlevad sekka ka mitmekesisuse ja juhtimise valdkonna praktikud. Mitmekesisuse valdkonna üleeuroopaline konverents toimub sel aastal juba 8. korda, varasemalt on fookuses olnud mitmekesisuse ja ärikasumi seosed, tööturu vajadused, vananev Euroopa, diskrimineerimise vältimine, avaliku sektori roll mitmekesisuse ja kaasatuse edendamisel ning paljud teised teemad.

Tallinnas toimuvat konverentsi korraldavad Euroopa Komisjon, Sotsiaalministeerium, Eesti Inimõiguste Keskus ja Euroopa mitmekesisuse kokkulepped. Loe lisa siit.

Ürituse teisel päeval, 7. novembril kell 11 leiab konverentsiprogrammi osana aset ideede ja kogemuste laadaala. Ettevõtted, organisatsioonid ja avalik sektor Euroopa erinevatest riikidest tutvustavad oma praktikad, kogemusi, teenuseid, poliitikaid, üritusi, mida on oma organisatsioonis rakendatud, et mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonda edendada. Nii tulevad tutvustamisele käsiraamatud, värbamisäpid, head praktikad töökeskkonnast. Kutsume ka Eesti ettevõtteid ja organisatsioone osalema!

Oled ehk teinud midagi vahvat, mille tulemusel on teie ettevõtte või organisatsiooni mitmekesisus suurenenud? Olete ehk pööranud rohkem tähelepanu mõnele vähemusgrupile nii potentsiaalse töötaja kui kliendina? Vahest on teie fookuses hoopiski välisvärbamine ning parema töökeskkonna nimel olete teinud teadlikke samme?

Ära ole tagasihoidlik ja võta meiega ühendust, et saaksime arutada, kuidas saate enda kogemust Euroopa kolleegidele tutvustada. Osalemine on tasuta.

Lisainfo:
Kelly Grossthal
Eesti Inimõiguste Keskus/Mitmekesisuse kokkulepe
Tel. 54501610
kelly.grossthal@humanrights.ee

 

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe
Ostukorv