KIIRE ÜLESKUTSE: otsime mitmekesisuse päeva visuaalide kujundajat

Otsime kunstnikku, graafilist disainerit või mõnd teist loovhinge, kes looks kujundused 11. mail toimuvale mitmekesisuse päevale, mis toimub osana Euroopa mitmekesisuse kuust. Pakkumist ootame hiljemalt 26. jaanuaril!

Mitmekesisuse päev on alati positiivsusest pakatav sündmus, millega tähistame kõigi inimeste erakordsust ja olulisust. Päev toimub Euroopa mitmekesisuse kuu raames, mille juhtmõte on tänavu “Building bridges” (“Sildu luues”). Moto eesmärk on rõhutada erinevate inimeste kokkutulemise väärtust, olgu kogukondades, tööl, sõprade seas kui ühiskonnas laiemalt. Selleks, et mitmekesisuse päeva ja kuud Eestis nähtavaks teha ja osalejatele meeneid jagada, vajame meeleolukaid värvilisi visuaale. Meie jaoks on oluline, et kujundusi saaks kasutada plakatil, meenetel, nagu märkmik ja kandekott, ning erinevates sotsiaalmeedia kanalites.

Soovid kampa lüüa? Saada oma hinnapakkumine 26. jaanuariks info@humanrights.ee! Pane mõne lausega kirja, milline mitmekesisuse päeva visuaalne pool tänavu välja võiks näha või mis mõtted sul teemaga seoses tulid. Lisa juurde ka 2–3 näidet oma varasematest töödest.

Kuna töö valmimistähtaeg on juba 8. veebruaril, siis ootame, et oled sel ajavahemikul kättesaadav ja valmis koostööks. Töö on tasustatud.

Näiteid varasematest aastatest:

mitmekesisuse päeva FB kaanefoto

mitmekesisuse päeva kujundus

vana mitmekesisuse päeva plakat

mitmekesisuse päeva märkmik

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-paev
Ostukorv
  • Ostukorv on tühi.