Keskusele annetajatele tänutäheks inimõiguste toetaja T-särk

Anname headele inimestele vähemalt 20 euro suuruse annetuse eest tänutäheks inimõiguste keskuse mugava ja eetilise särgi, mis kannab endas lihtsat, kuid olulist sõnumit – toetan inimõigusi. Särki kandes näitad, et hoolid inimõigustest, ja jagad seda väärtust ka teistega!

inimõiguste keskus, pildistas Janis Kokk
Foto: Janis Kokk
inimõiguste keskus, pildistas Janis Kokk
Foto: Janis Kokk

Piltidel kannavad inimõiguste toetaja T-särke keskuse vabatahtlik Joosep ja inimõiguste saadik Sigrid. Joosepi sõnul sobib toetaja T-särk “inimesele, kes mõistab, et ühtsuses on jõud, kuid sealjuures ei alahinda üksikisiku potentsiaali mõjutada meie maailma.”

See oled sina? Siis pane oma annetus või lausa püsiannetus teele! Kuna annetused on anonüümsed, palume pärast ülekande tegemist võtta meiega ühendust aadressil info@humanrights.ee. Siis saame juba täpsemalt rääkida, milline särk, kellele kuulub, ja kuidas omanik selle kätte saab.

inimõiguste keskus, pildistas Janis Kokk
Foto: Janis Kokk

Kõik inimõiguste keskusele tehtud annetused lähevad alati õigesse ja olulisse kohta: inimõiguste kaitsesse täna ja tulevikus. Oleme tänulikud iga toetuse eest! Sigrid panustab keskuse tegevusse inimõiguste saadikuna: “Soovin seista selle eest, et need, kellel ei ole oma häält, saaksid samuti ühiskonnas esindatud.”

Inimõiguste toetaja särgid on valmistatud orgaanilisest puuvillast ja amfori BSCI vastutustundliku tootmise sertifikaadiga tootja poolt. Neid on musti ja valgeid, sirge ja veidi kehasse lõikega ning suurustes S–XL.

Lühidalt: kuidas saad endale inimõiguste toetaja särgi?
1. Tee vähemalt 20 euro suurune annetus.
2. Kirjuta meile aadressil info@humanrights.ee, et tegid annetuse. Anna ka teada, millist särki soovid!
3. Lepime kokku, kuidas T-särk ja omanik omavahel kokku saavad.
4. Oled õnnelik inimõiguste toetaja särgi omanik.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #keskus
Ostukorv