Mitmekesisuse päev lükkub edasi!

6. mail pidi Eestis toimuma juba kuuendat korda mitmekesisuse päev ja seda Euroopa mitmekesisuse kuu raames. Seoses eriolukorraga nii Eestis kui mujal Euroopas lükkuvad need ettevõtmised aga edasi. 

Teame, et paljudel meie headel koostööpartneritel ja mitmekesisuse kokkuleppe organistsioonidel oli pea juba täis põnevaid ettevõtmisi, paraku aga peavad need sel aastal veidi ootama, enne kui nad välja saab lasta. Aitäh kõigile, kes mõtlesid meiega kaasa mitmekesisuse päeva seminaridel nii kohapeal kui veebis ja olid juba teinud meenete tellimusi ja pannud kirja üritusi – tehtud plaanid leiavad viljaka pinnase ilmselt sügise poole. Millal täpselt tähistame Euroopa mitmekesisuse kuud ja kohalikku mitmekesisuse päeva, peaks selguma lähiajal. 

Seniks aga püsime kodus ja hoiame end ja kõiki teisi – ikka selleks, et võiksime kõiki toredaid asju, mis praegu ootele jäänud, juba kiiremini ette võtta!

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe #mitmekesisuse-paev
Ostukorv