Miks taotleda mitmekesise tööandja märgist?

Mitmekesise tööandja märgis “Austame erinevusi” on tunnustus edumeelsetele organisatsioonidele väärtuspõhise ja sisulise töö eest. Vaata tutvustavatest videotes, mida hindavad märgise puhul Häirekeskus, Estanc ja Koduekstra ning miks Telia märgist taotleb. Suur aitäh Telia Eestile, tänu kellele videod teoks said!

Märgis näitab, et Sinu organisatsioon austab ja hoolib.

“Tänu oma mitmekesisele kollektiivile oskab Häirekeskus arvestada ka kõige erilistemate abivajajatega,” ütleb peadirektor Kätlin Alvela.

 

Märgis teeb Sinust atraktiivse tööandja.

Enne Estanciga liitumist jäi Erikale ettevõtte kodulehel silma mitmekesisuse austamise märgis. “Tundsin, et see tähendab, et ka minu arvamus läheb ettevõttele korda,” ütleb praegu Estancis jätkusuutlikkusega tegelev Erika Pihl.

 

Märgis näitab, et Su organisatsioon panustab ühiskonna paremaks muutmisse.

“Mitmekesisuse märgis näitab, et ettevõte pöörab väga olulist tähelepanu eetikale ja inimõigustele,” ütleb Koduekstra tegevjuht Tõnu Lemsaar.

 

Märgis annab tugeva sõnumi organisatsiooni väärtustest.

Selleks, et näidata oma ettevõtte väärtusi töötajatele, klientidele ja kõigile teistele, taotleb Telia mitmekesise tööandja märgist “Austame erinevusi”. “Mitmekesine tiim on tugevam tiim,” on Telia personalikonsultant Liina Jutt kindel.

 

Kui leiad, et Sinu organisatsioon väärib tunnustust, taotle mitmekesise tööandja märgist. Kandideerimise eeltingimuseks on see, et mitmekesisuse, kaasatuse ja võrdse kohtlemise põhimõtted on organisatsiooni väärtustes olulisel kohal – näiteks ollakse liitunud mitmekesisuse kokkuleppega või sõnastanud need sisedokumentides. Taotlemiseks tuleb esmalt täita enesehinnangu küsimustik ja seejärel koostada mitmekesisuse plaan. 2020. aastal on plaani esitamise tähtajaks 30. aprill.

#erinevus-rikastab #mitmekesisus #margis #vordne-kohtlemine
Ostukorv