Näita jõulukuul oma toetust inimõigustele

Näita, et toetad heatahtlikku ja austavat suhtumist kaasinimestesse! Jõulukuu lõpuni saavad kõik head inimesed, kes annetavad Eesti Inimõiguste Keskuse toetuseks vähemalt 30€, tänutäheks särgi “Toetan inimõigusi”. Särki kandes viid edasi sõnumit, et inimõigused on olulised, ning see on hea võimalus ka teistele oma väärtusi näidata. Särgid on valmistatud orgaanilisest puuvillast ja tootja poolt, kellel on amfori BSCI vastutustundliku tootmise sertifikaat. Särke on musti ja valgeid, sirge ja veidi kehasse lõikega ning suurustes S–XL.

Särgi kättesaamiseks võta meiega ise ühendust info@humanrights.ee.

Annetusega aitad kaasa igaühe inimväärikust ja inimõigusi austava Eesti kujundamisele.

Meie jurist Liina näitab, et hoolib inimõigustest.

Annetajate abil oleme eelnevatel aastatel välja andnud aruande “Inimõigused Eestis”, abistanud Sarah’t ja Kristiinat elamisloa asjas, leidnud kohtu abil lahenduse osale kooseluseaduse rakendussätete puudumisest tekkinud probleemidest, oleme taganud varjupaigataotlejatele kvaliteetse õigusabi andmise ja kaitseme Rakvere filmifestival Festhearti ebaõigluse eest. Samuti jätkame seismist selle eest, et puuetega inimestele oleks tagatud võrdsed võimalused ja et ealisel diskrimineerimisel Eestis kohta ei oleks.

Toeta meid, et saaksime edaspidigi astuda olulisi samme inimõiguste kaitseks.

Anneta ja toetajasärk on sinu!

Kõik head inimesed, kes annetavad detsembri lõpuni Eesti Inimõiguste Keskuse toetuseks vähemalt 30€, saavad tänutäheks särgi “Toetan inimõigusi”.

Annetan
#annetused
Ostukorv