Inimõiguste toetuseks annetati talgupäeval ligi 1000 eurot

Eile toimunud annetamistalgutel annetati inimõiguste keskuse tegevuse toetuseks ligi 1000 eurot. Koos Swedbanki võimendusega laekus keskuse kontole 1474 eurot. Keskus kutsus üles annetama inimõiguste toetuseks, jagades sotsiaalmeedias jälgijatega lugusid oma igapäevasest tööst.

Kellele tohib oma muret kurta laps või noor, kes tunneb, et on langenud ahistamise ohvriks? Kellel on õigus taotleda Eesti riigilt varjupaika? Kuhu peab pöörduma samast soost vanematega pagulaspere, et kindlustada oma lapsele turvatunne? Kuidas kaitsta oma andmeid veebis tegutsevate pahalaste eest? Miks võidelda soostereotüüpidega töökeskkonnas?

Need on vaid mõned üksikud näited teemadest, millega keskuse töötajad sel aastal kokku on puutunud. Ühiskonna valvekoerana tuleb meil iga päev reageerida sellele, mis toimub meie ümber. Kui muutused on suured ja ootamatud või kui mõnest kohtuasjast saab strateegiline kaasus, siis vajame ootuste kõrgusel seismiseks toetust. Annetajate panust on sellistel puhkudel võimatu ülehinnata.

Eesti Inimõiguste Keskus on ainus sõltumatu ekspert inimõiguste valdkonnas, mis seisab iga inimese inimõiguste eest. Aitäh kõigile, kes leidsid võimaluse meid annetustalgutel toetada! Aitäh kõigile püsiannetajatele! Meie toetajate ridadega saab jätkuvalt liituda siin.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #inimoigused-eestis #keskus
Ostukorv