Tee mitmekesisuse päeval tutvust kultuuriseltside tegemistega!

Tahad teada, kuidas teha korea porgandisalatit või millised sammud on ühes õiges vene või usbeki tantsus? Võib-olla pakub teie kollektiivile huvi hoopis hõimurahvaste – udmurtide ja maride köök? Või tahaksid kätt harjutada matrjoškade maalimises?

Selle kõigega on võimalik tutvust teha mitmekesisuse päeval! Sarnaselt 2017. aastale pakume ka sel aastal koostöös Integratsiooni Sihtasutusega (INSA) võimalust kutsuda endale külla kultuuriseltse. On ju üheks mitmekesisuse osaks on kultuuriline rikkus – 2011. aasta rahvaloenduse tulemuste põhjal elab Eestis 180 rahvuse esindajaid. Rahvusvähemuste kultuuriseltsid on valmis ettevõtetes-organisatsioonides tutvustama oma kultuuri läbi rahvusliku muusika, tantsu, kunsti, meisterdamise või hoopiski kokakunsti. Olenevalt kultuuriseltsi asukohast või tegevusalast või teie soovidest võib nende kutsumisega kaasneda minimaalseid kulusid.

Kui soovid kutsuda kultuuriseltse mitmekesisuse päeval külla, võta ühendust INSA partnerlussuhete valdkonnajuhi Kristina Pirgopiga aadressil kristina.pirgop@integratsioon.ee.       

 

Uudise foto pärineb 2017. aasta mitmekesisuse päeva tähistamiselt Pärnus MTÜs Raduga.                       

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe #mitmekesisuse-paev
Ostukorv