Jaga meiega oma mitmekesist hetke ja võida auhindu!

Mitmekesisuse päeval, 25. aprillil ootame kõiki jagama oma mitmekesist hetke! Jaga meiega, kuidas sina mitmekesisuse päeva tähistad – kas tõmbad jalga erinevad sokid, kokkad midagi hoopis teistsugust kui tavaliselt, külastad mõnda mitmekesisuse päeval osalevatest restoranidest, osaled enda ettevõtte korraldatud mitmekesisuse päeva üritustel. Võib-olla meenub hoopis mõni ütlus või vanasõna, mis räägib toitude-söökide mitmekesisusest, või leiad eriti toreda meemi, mida teistegagi jagada.

Kõigi vahel, kes meiega 25. aprilli jooksul oma mitmekesist hetke jagavad, loosime välja meie partnerite poolt välja pandud auhindu. Postita oma hetk 25. aprillil teemaviitega #mitmekesisus avalikult Facebooki, Instagrami või Twitterisse ning osaledki loosimises! Auhinnad loosime välja 27. aprillil.

Loosimisele lähevad:

2x piletid kahele NO99 lavastusele “Revolutsioon” maikuus

2x mitmekesine gurmeekorv Kaubamajalt

1x Astangu inimeste valmistatud keraamiline vaagen käsitööküpsistega

3x pääsmed kahele Viru hotelli KGB muuseumisse

1x tervislik lõuna kahele Nordic Hotel Forumi restoranis Monaco

1x hommikusöök kahele taimetoidukohvikus Vigri

#mitmekesisus

#mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe #mitmekesisuse-paev