Täna on mitmekesisuse päev!

Ongi käes mitmekesisuse kuu tippsündmus – mitmekesisuse päev! Toimunud ja toimumas on palju üritusi, millega ettevõtted ja organisatsioonid sel aastal mitmekesisust tähistavad. Loe ja vaata inspiratsiooniks, mis teistel tehtud ja tegemisel.

  • Lahe on näha, et ei heiduta jäine tuul ega vihmane ilm, millega Jalgpalliklubi Tallinna Kalev möödunud laupäeval oma mitmekesisuse kuu tähistamist alustas. Premier liiga mängul pakkusid väikeste jalkaässade vanemad ja restoran Marhaba vahvate kalevlaste toitu, kes meie koduse Eesti on omaks võtnud!
  • Mitmekesisus käib kõhu kaudu mujalgi, näiteks Enicsi restoran pakub täna toite riikidest, kus asuvad nende tehased ja muuhulgas saab maitsta Hiina rahvusroogi.
  • Öeldakse, et muusika on keel, mida me kõik oskame ning lisaks aitab uue muusika kuulamine aju treenida. Miks siis mitte ühendada mitmekesisus ja muusika? Nii just tehaksegi FinTech Legal Center’is, kus kõlavad muusikapalad nende töötajate kodumaadelt.
  • Mitmekesisus on mitmesuunaline ja ideid kaasatuse suurendamise kohta saab inimesi kaasates. Breakwater Technology juhtkond ootab soovituste postkasti just selleteemalisi mõtteid oma töötajatelt.
  • Me õpime üksteiselt alati, näiteks ka siis, kui meie vanusevahe on 40 aastat, nagu Tieto Estonia kõige vanemal ja nooremal töötajal, kelle lood mitmekesisuse kuu puhul nende majas intervjuudesse pandi.
  • Nordea kontori kööginurgast võib aga leida terve hulga vestlusteemadega kaarte, mis meie erinevusi ja sarnasusi mõtestada aitavad.

Mitmekesisus on mitmenäoline ja muidugi mõista on meie mitmekesisuse kokkuleppe võrgustikus veel mitmeid tegemisi ja tegijaid. On suur rõõm, et pöörame nii palju tähelepanu erinevatele inimestele ja meie kõigi võrdsele kohtlemisele. Rõõmsat ja põnevat mitmekesisuse päeva!

 

 

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-paev
Ostukorv