Registreerimine avatud! Osale häkatonil Code Against Hate 2!

19.–21. märtsil toimub teine rahvusvaheline vaenukõne tuvastamise ja modereerimise häkaton Code Against Hate 2. Loe lisa ja registreeri end osalema häkatoni kodulehel!

Osalema on oodatud kõik, kellel juba on mõni hea idee või kes soovib veebis vaenukõnet vähendada. Kindlasti on igasse tiimi vaja programmeerijaid, kuid leidlikud ja loovad lahendused eeldavad vaatenurki erineva taustaga inimestelt. Registreeri end osalema, kui tegeled näiteks inimõigustega, oled osav disainer, sul on IT või sotsiaalteaduste taust või oled hoopiski nutikas meediaspetsialist!

See on järjekorras teine online-häkaton, mida korraldab inimõiguste keskus koos OpCode projektipartneritega. Septembris toimunud esimese Code Against Hate häkatoni parim lahendus annab vaenukõnest märku juba kirjutamisel.

Vaata ka üritust Facebookis!

code against hate

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vaen #vaenukone #vaenukuriteod
Ostukorv