Osale naistevastase vaenukõne teemalisel konverentsil!

Kutsume 14.–16. veebruaril osalema rahvusvahelisel konverentsil “My Hateful Valentine. An International Conference on Gender based Hate-Speech“, mille fookuses on soopõhine diskrimineerimine ja vaenukõne.

Tegu on praeguses ühiskonnas äärmiselt olulise teemaga, kuna seksismi ja sooliste stereotüüpide tagajärjel peetakse naistevastast vägivalda sageli normaalseks või isegi õigustatuks. Konverentsil esinevad oma ala eksperdid, saab kuulata huvitavaid arutelusid ja osaleda töötubades. Vestlustes osalevad ka inimõiguste keskuse nõukogu juht Katrin Nyman-Metcalf, keskuse jurist Uljana Ponomarjova ja Feministeeriumi toimetaja Kadi Viik. Konverentsi kaaskorraldaja, keskuse ekspert Kelly Grossthal modereerib arutelu “Gender based-hate speech from a cross-sectorial perspective: common ground but different challenges”.

Registreeri end osalema hiljemalt 11. veebruaril!

Konverentsi toimub virtuaalselt ja töökeeleks on inglise keel. Pane tähele, et ajakavas on märgitud Kesk-Euroopa aeg (CET)!

my hateful valentine agenda

Konverents toimub osana üleeuroopalisest online-vaenukõne fookusega projektist OpCode, mida kaasrahastavad Euroopa Komisjon õiguste, võrdõiguslikkuse ja kodakondsuse programmi (2014–2020) kaudu ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital 9000 euro ulatuses.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vaen #vaenukone #vaenukuriteod
Ostukorv