Registreerumine avatud! Osale konverentsil “Safe to be”!

19. ja 20. oktoobril toimub interaktiivne online-konverents “Safe to be“, mis käsitleb LGBTI-kogukonna vastu suunatud vaenutegusid ja -kõnet ning taastava õiguse rakendamise võimalusi selles valdkonnas. Osalemiseks täida registreerimisvorm!

Konverentsile on oodatud korrakaitsjad, juristid, huvikaitseeksperdid ja kõik teised, kes peavad oluliseks, et LGBTI-inimeste vastu suunatud vaenukuritegudega tegeletakse oskuslikult ning arvestavalt ja soovivad end selles valdkonnas harida.

Tutvu ajakavaga siin, kuid pane tähele, et kellaajad on Kesk-Euroopa aja järgi ning konverents algab mõlemal päeval Eesti aja järgi kl 11! Konverentsi töökeel on inglise keel.

Konverents toimub projekti “Speak Out” raames. Projekti eesmärk on suurendada teadlikkust LGBT-kogukonna vastu suunatud vaenukõnest ja vaenukuritegudest ning tõsta korrakaitseorganite võimekust sellele vaenule reageerida viisil, mis austab ohvrite õigusi ja vajadusi. Projekti partnerid on Belgiast, Ungarist, Bulgaariast, Leedust, Lätist, Hispaaniast, Eestist, Portugalist ja Suurbritanniast.

Projekti kaasrahastavad Euroopa Komisjon õiguste, võrdõiguslikkuse ja kodakondsuse programmi kaudu ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

safe to be konverents

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vaen #vaenukone #vaenukuriteod
Ostukorv