Septembris jätkame inimõiguste teemaliste aruteluõhtutega

Inimõiguste keskus koos võrdse kohtlemise võrgustikuga alustas veebruaris ringreisi, et koguda Eesti inimeste lugusid seoses inimõiguste olukorraga riigis. Enne eriolukorra kehtestamist jõudsime käia Raplas, Narvas, Kuressaares ja Pärnus, kuid edasi lükkusid kolm külastust. Septembris jätkab keskus partneritega maakondlikke külastusi: 9. septembril külastame Rõuget, 10. septembril Jõgevat ja 18. septembril kohtume Tapa inimestega.

Külastustel kohtume omavalitsusjuhtidega ja anname kohalikus koolis inimõiguste teemalise loengu. Õhtul toimub avalik aruteluõhtu kohalikele elanikele, kus kõik on teretulnud jagama oma lugusid ja vestlema inimõiguste teemadel. Inimõigused on meie kõigi õigused, olenemata meie haridusest, vanusest, puudest, rahvusest, kodukohast või palganumbrist. Igaüks meist saab palju ära teha selleks, et meie inimõigused oleksid kaitstud ja igas kogukonnas oleks veel mõnusam elada.

Ka Sina saad rääkida oma loo, täites lühikese veebiküsitluse. Iga tagasiside loeb! Kogutud lugudele, muredele ja rõõmudele tuginedes esitab võrdse kohtlemise võrgustik oktoobris ÜRO-le inimõiguste ülevaatuseks raporti.

Loe lisa mais 2020 toimuva ÜRO inimõiguste ülevaatuse kohta!

Võrdse kohtlemise võrgustiku projekti VÕIVIK rahastab Euroopa Majanduspiirkonna toetuste Aktiivsete Kodanike Fond, mille operaatoriks Eestis on Avatud Eesti Fond koostöös Vabaühenduste Liiduga.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused-eestis #uro-inimoiguste-ulevaade #vorgustik
Ostukorv