Keskuse teises arutelus saavad osaleda kõik festivalikülastajad

Laupäeval kl 15–16.30 toimub Arvamusfestivali Võrdse kohtlemise alal inimõiguste keskuse teine arutelu “Kes kaitseb inimõiguste kaitsjat?” Viimastel aastatel on inimõiguste kaitsjad olnud Eestis rünnaku all. Samas teevad vabaühendused, ajakirjanikud, juristid ja ametnikud, kes inimõiguste kaitsega tegelevad, seda tihti enda eraelu, tervist või lähedastega koosveedetud aega ohverdades. Kes neid kaitseb?

Maailmakohviku stiilis arutelust on osa võtma oodatud kõik festivali külastavad inimesed vabaühendustest, juristid, vabatahtlikud, kodanikuaktivistid, ajakirjanikud – kõik, kes on üht- või teistmoodi olnud inimõiguste kaitsjad või teemaga seotud. Laudkondi on neli ja osalejad saavad arutleda järgnevatel teemadel:

  • enesehool ja -abi
  • võrgustikud ja vabaühenduste vaheline koostöö
  • vabatahtlikud ja organisatsioonipoolne tugi
  • õiguslik pool: seadused, eeskirjad, koostöö õigusorganitega

Laudkondi juhivad keskuse inimõiguste saadikud Kätlin, Keio ja Saara ning Feministeeriumi projektijuht Nele. Arutelude järel võtavad nad ringis räägitu kokku ja jagavad mõtteid avalikult kõigi kuulajatega.

Tere tulemast arutelule osalema ja kuulama festivali alal number 3!

Kui jäid ilma festivalipääsmest, siis saad kõikjal jälgida arutelude veebiülekannet Võrdse kohtlemise ala Facebooki ürituse all või külasta Tallinnas Odeon Bari. Nimelt saab seal mugevalt suurelt ekraanilt jälgida võrdse kohtlemise arutelude otseülekannet, nautides samal ajal menüüst valitud parimaid jooke ja roogasid.

Vaata kogu Võrdse kohtlemise ala programmi!

 

Arvamusfestivalil osalemine on osa võrdse kohtlemise võrgustiku projektist VÕIVIK, mida rahastab Euroopa Majanduspiirkonna toetuste Aktiivsete Kodanike Fond, mille operaatoriks Eestis on Avatud Eesti Fond koostöös Vabaühenduste Liiduga.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine #vorgustik
Ostukorv
  • Ostukorv on tühi.