Tähistame perepäeva ja ütleme #tereminuperelt!

15. mai on rahvusvaheline perepäev. Selle kutsus ellu ÜRO 1993. aastal, et rääkida maailma eri peredest ning teemadest, mis peredele olulised on. Aga ka ilma selleta on ju tore perepäeva tähistada!

Tänavu kutsuvad erinevad Eesti organisatsioonid ka meie inimesi perepäeva tähistama. Kuidas seda teha?

  • Mõtleme enda pere peale: kes see on, mida see meile tähendab, kuidas see kamp tekkinud on. Valesid vastuseid siin pole.
  • Räägime enda pere keskis teistest peredest, kes meist millegi poolest erineda võivad, kuid ehk leiame ka ootamatuid ühisjooni.
  • Jagame enda perede lugusid ja nägusid ning kutsume teisigi kaasa. Näiteks sotsiaalmeedias saad enda postitustele lisada tervituse #tereminuperelt ja ka #perepäev.
  • Perepäeva saab ka koolis tähistada. Sel puhul on koolidele üleskutse teinud võrdse kohtlemise võrgustik koos Kiusamisvaba Kooli, Eesti Pagulasabi ja Geikristlaste Koguga, et kõigil lastel oleks võimalik toetavas ja turvalises õhkkonnas oma peredest rääkida.

Võtame perega ja perele ühe hea päeva ja ütleme maailmale #tereminuperelt !

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #vordne-kohtlemine #vorgustik
Ostukorv