Kutsume liituma Mitmekesisuse leppega

Kutsume ettevõtteid ja organisatsioone, kelle organisatsioonikultuuris mängivad olulist rolli kaasamine, mitmekesisus ja töötajate väärtustamine liituma Mitmekesisuse leppega. Kui tead, et mõni tuttav on mõlgutanud mõtet ka oma ettevõtte või organisatsiooni mitmekesisuse võrgustikku toomisest, siis nüüd on õige aeg soovist märku anda! Novembris ootab ees järjekordne mitmekesisuse kokkuleppe allkirjastamisüritus.

Kokkuleppega liitunud organisatsioonid moodustavad kogukonna, et ühiselt jagada kogemusi ja edendada võrdse kohtlemise teemat nii enda organisatsioonis kui ühiskonnas laiemalt. Lisaks kaks korda aastas toimuvatele pidulikele kokkuleppega liitumise üritustele toimuvad praktilised töötoad, kus ettevõtted saavad kodumaiseid ja välismaiseid kogemusi jagada ning nendest õppida. Leppega liitudes kinnitab organisatsioon, et toetab väärtusi, mille aluseks sallivus, võrdne kaasamine, mitmekesisus ja edendab seda teadlikult ka juhtimises ja protsessides.

Kevadel Mitmekesisuse leppega liitunud ettevõtete-organisatsioonide ja Keskuse esindajad pidulikul allkirjastamisel

Mitmekesisuse lepped ja vastavad võrgustikud on moodustatud ka teistes Euroopa riikides. Eestis on Mitmekesisuse leppega tänaseks liitunud üle saja organisatsiooni, ettevõtte ja avaliku sektori asutuse. Nende seas on näiteks ADM Group, Wolt, La Muu ökojäätis, Häirekeskus, Telia Eesti, Omniva, Swedbank Eesti ja Sotsiaalministeerium. Leppega liitumine ja allkirjastamine toimub novembris, esimesi samme sel teel saab ette võtta aga juba sügise hakul.

Kogu info mitmekesisuse valdkonnast leiad siit ja huvi korral võta ühendust liina.rajaveer@humanrights.ee.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe
Ostukorv