#mitmekesisus auhinnamäng 2018

Mitmekesisuse päeval, 25. aprillil ootame kõiki jagama oma mitmekesist hetke! Jaga meiega, kuidas sina mitmekesisuse päeva tähistad – kas tõmbad jalga erinevad sokid, kokkad midagi hoopis teistsugust kui tavaliselt, külastad mõnda mitmekesisuse päeval osalevatest restoranidest, osaled enda ettevõtte korraldatud mitmekesisuse päeva üritustel. Võib-olla meenub hoopis mõni ütlus või vanasõna, mis räägib toitude-söökide mitmekesisusest, või leiad eriti toreda meemi, mida teistegagi jagada.

Kõigi vahel, kes meiega 25. aprilli jooksul oma mitmekesist hetke jagavad, loosime välja meie partnerite poolt välja pandud auhindu. Postita oma hetk 25. aprillil teemaviitega #mitmekesisus avalikult Facebooki, Instagrami või Twitterisse ning osaledki loosimises! Auhinnad loosime välja 27. aprillil.

Loosimisele lähevad:

2x piletid kahele NO99 lavastusele “Revolutsioon” maikuus

2x mitmekesine gurmeekorv Kaubamajalt

2x kinkepiletid kahele Sõpruse kinolt

1x Astangu inimeste valmistatud keraamiline vaagen käsitööküpsistega

3x pääsmed kahele Viru hotelli KGB muuseumisse

1x tervislik lõuna kahele Nordic Hotel Forumi restoranis Monaco

1x hommikusöök kahele taimetoidukohvikus Vigri

#mitmekesisus

 

Mitmekesisuse päeva auhinnamängu reeglid

  1. Mitmekesisuse päeva auhinnamängu korraldaja on SA Eesti Inimõiguste Keskus
  2. Auhinnamängu toimumise aeg: 25. aprill 2018
  3. Auhinnad:

2x piletid kahele NO99 lavastusele “Revolutsioon” maikuus

2x mitmekesine gurmeekorv Kaubamajalt

2x kinkepiletid kahele Sõpruse kinolt

1x Astangu inimeste valmistatud keraamiline vaagen käsitööküpsistega

3x pääsmed kahele Viru hotelli KGB muuseumisse

1x tervislik lõuna kahele Nordic Hotel Forumi restoranis Monaco

1x hommikusöök kahele taimetoidukohvikus Vigri

  1. Osalemine: Postita 25. aprilli jooksul mitmekesisuse päeva teemaline foto või tekst koos teemaviitega #mitmekesisus avalikult Facebook, Instagrami või Twitterisse ja osaled loosimises. Loosimises ei osale fotod, mille pildi sisu või lisatud sõnum on vastuolus mitmekesisuse päeva väärtustega (vähemuste ja erinevuste austamine, tolerantsus, avatus, heatahtlikkus jne).
  2. Loosimine: Loosimise viib läbi 3-liikmeline komisjon. Auhinnad loositakse välja 27. aprilli 2018 jooksul ja korraldajad võtavad võitjatega eraldi ühendust, kuidas auhind kätte saada. Juhul, kui võitja ei soovi auhinda, loositakse esimesel võimalusel välja uus võitja.  Kui võitjaga pole võimalik 1 nädala jooksul ühendust saada, on Korraldajal õigus jätta auhind väljastamata. Alaealise võitja puhul on korraldajal õigus väljastada auhind lapse asemel alaealise lapsevanemale või eestkostjale.
  3. Auhindu ei asendata teist liiki auhindadega ega hüvitata rahas. Teave loosimise tulemuste kohta avaldatakse Eesti Inimõiguste Keskuse kodulehel humanrights.ee
  4. Korraldaja kasutab Kampaanias osalevate isikute andmeid ainult auhinna üleandmiseks. Andmeid ei kasutata muudeks eesmärkideks ja ei edastata kolmandatele isikutele, organisatsioonidele jmt.
  5. Vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel on Korraldajal ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhind välja loosimata ja/või auhinnad võitjatele üle andmata, teatades sellest koheselt oma kodulehe ja sotsiaalmeedia vahendusel.
#mitmekesisuse-paev