Koolitus: Võrdne kohtlemine ja töökeskkond

Oled oodatud koolitusele 10. oktoobril kell 9.00-15.00

Eesti Inimõiguste Keskus korraldab koolituse, kus tutvustatakse võrdse kohtlemise seaduste ja praktikaga seotud põhimõtteid ning arutletakse reaalsete kaasuste teemal. Osalejad saavad ülevaate teemat reguleerivatest seadustest ning õiguskaitsevõimalustest, samuti annab koolitaja praktilisi näpunäiteid, kuidas ennetada oma ettevõttes või organisatsioonis diskrimineerimisvõimalusi ning seeläbi vältida kulukaid ja mainet kahjustavaid vaidlusi.

Koolitusele on oodatud ettevõtete, asutuste ja organisatsioonide juhid, juristid, personalitöötajaid, ametnikud, õppejõud ja teised spetsialistid, kellele koolitusest nende töös otseselt kasu võiks olla.

Koolitaja: võrdse kohtlemise ekspert Marianne Meiorg. Mariannel on magistrikraadid rahvusvahelistes inimõigustes (University of Nottingham) ja soouuringutes (Kesk-Euroopa Ülikool) ning bakalaureusekraad õigusteaduses (Concordia ülikool) ning ta omab pikaaegset kogemust Inimõiguste ja võrdse kohtlemise valdkonnas. On olnud Eesti Inimõiguste Keskuse võrdse kohtlemise programmi juht ja üks keskuse asutajatest, kirjutanud mitmeid valdkondlike artikleid, viinud läbi uurimusi ning panustanud eksperdina võrdse kohtlemise valdkonna erinevatesse projektidesse, kohtuvaidlustesse ja koolitanud jurist, advokaate, ametnikke, personalijuhte, ettevõtjaid.

Koolitus ja toitlustus on osalejatele tasuta. Oma osalussoovist anna teada hiljemalt 2. oktoobril: Liina Rajaveer, liina.rajaveer@humanrights.ee.

 

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-kokkulepe #vordne-kohtlemine
Ostukorv