Fotoboksid Tallinnas ja Tartus

Mitmekesisuse päeval on avatud tasuta fotoboksid – astu julgelt läbi, kutsu kolleeg või sõber kaasa!

Fotoboksis tehtud pilte näed galeriist!

Fotoboks on tore võimalus teha koos rõõmsa tausta ja mitmekesisuse päeva sõnumitega foto ning jagada seda ka teistega, kasutades teemaviidet #mitmekesisus. Fotode arv ei ole piiratud  ning paberfoto saad kohe endaga kaasa.

Tallinnas asub fotoboks Nordic Hotel Forumi (Viru väljak 3, Tallinn) esisel välialal ning Tartus Kaubamaja aatriumis (Riia 1, Tartu). Mõlemad fotoboksid on avatud kell 11–19. Fotobokside juures on infot jagamas ja pildistama kutsumas vabatahtlikud abilised ning pildistamisel on vajadusel abiks spetsialist.

Tule ja tee meeldejääv ning mitmekesisuse väärtusi kajastav foto kas üksinda, koos kolleegidega, sõpradega, perekonnaga või kasvõi lemmikloomaga! Oled lahkelt palutud ja oodatud. Kõigi nende vahel, kes postitavad oma fotod avalikult sotsiaalmeediasse (Facebook, Instagram) koos teemaviitega #mitmekesisus, loosime 20. aprillil välja palju põnevaid auhindu, mille kohta leiad lisainfot siit.

Lisainfo
Liina Rajaveer
liina.rajaveer@humanrights.ee
+ 372 644 5148

#mitmekesisus #mitmekesisuse-paev