Astangu auhinnad #mitmekesisuse auhinnamängus

Kaks auhinnakomplekti on mitmekesisuse päeva auhinnamängu tarbeks välja pannud Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus, kus vähenenud töövõimega inimesed leiavad eneseteostusvõimalusi.

Kaks ühesugust auhinnakomplekti sisaldavad suurt puidust lõikelauda ja vilditud käsitööseepi.

Vilditud seep on valminud Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuses kaitstud töö käsitööteemalises töötoas. Seal töötavad vähenenud töövõimega inimesed, kes ei ole valmis avatud tööturul töötama. Kaitstud töö eesmärk on harjutada ja arendada tööoskuseid ja valmistuda avatud tööturule liikumiseks. Astangu keskuse spetsialistid pakuvad seejuures inimestele vajaduspõhist tuge oma oskuste ja võimete tundmaõppimisel, karjäärikujundamisel, sobiliku töökoha otsimisel, tööle kandideerimisel ja tööle asumisel.

Vilditud seebi ümbris on valminud kuivviltimise tehnikas naturaalsest lambavillast.  Seep ise on naturaalne, valmistatud Signe Seepide poolt.

Lõikelaua valmistasid puidusuunalise kohanemiskursuse õppijad ühistööna. Astangu keskuse kohanemiskursused annavad võimaluse ühe aasta jooksul tutvuda erinevate võimalustega õppimiseks ja töötamiseks, täpsustada oma erialavalikut, harjutada ja omandada iseseisvaks eluks vajalikke oskuseid. Puidusuunalisel kursusel õpitakse lisaks puidutööle ka iseennast paremini tundma, olmetöid ja toiduvalmistamist, joonistamist, eesti keelt, matemaatikat, arvutit ning käiakse praktikal.

Lõikelaud on valmistatud vahtrapuust, termotöödeldud saare- ja lepapuidust.

Just sellise auhinna omanikuks võid saada, kui postitad mitmekesisuse päeval Facebooki või Instagrami teemaviitega #mitmekesisus mõne vahva foto. #mitmekesisuse auhinnamängust saad lugeda lähemalt siit.

Astangu keskuse tegevusega saad tutvuda siin: www.astangu.ee

 

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #mitmekesisuse-paev
Ostukorv