Õiguskliinik on valmis aitama Ukraina poliitpõgenikke

Ukrainas toimuvate inimõiguste rikkumiste ja võimude teravnenud vägivalla kasutamise tingimustes kutsub Eesti Inimõiguste Keskus Eesti valitsust üles andma varjupaika kõigile Ukrainast pärit poliitpõgenikele, kellel on põhjust karta oma elu, tervise või tagakiusamise pärast. EIK varjupaigataotlejate õiguskliinik pakub omalt poolt tasuta õigusabi Eestis Maidani sündmuste tõttu varjupaika vajavatele inimestele. Lisainfot õiguskliiniku kohta leiab siit.

У світлі останніх подій, порушень прав людини і надмірного застосування сили у Києві, Естонський Центр з Прав Людини закликає уряд Естонії надавати притулок усім політичним біженцям з України, що мають підстави побоюватися за свое життя, здоров’я або стати жертвами переслідування. Юридична клініка центру з питань допомоги біженцям готова надати безкоштовну юридичну допомогу людям, які потребують притулку в Естонії у зв’язку з останніми подіями на Майдані: https://humanrights/wp-content/uploads/2011/09/legalaid.pdf

In the light of recent developments, human rights violations and use of excessive force in Kiev, the Estonian Human Rights Centre calls the Estonian Government to grant asylum to all political refugees from Ukraine who have a reason to fear for their life, health or persecution. The centre’s refugee legal aid clinic is ready to provide free legal aid to people who need asylum in Estonia due to recent events in Maidan. For more information: https://humanrights/wp-content/uploads/2011/09/legalaid.pdf

В условиях имеющих место в Украине нарушений прав человека и ужесточившегося насилия со стороны властей, Центр по правам человека Эстонии призывает правительство Эстонии предоставить политическое убежище всем украинским беженцам, у которых может быть причина опасаться за свою жизнь и здоровье или быть подвергнутым репрессиям. Юридическая клиника Центра по правам человека предлагает бесплатную юридическую помощь людям, которые из-за событий на Майдане ищут убежища в Эстонии. См. дополнительную информацию: https://humanrights/wp-content/uploads/2011/09/legalaid.pdf

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv