Kaksiküritus: mitmekesisuse päev & mitmekesise tööandja märgis

Kuupäev: 20. veebruar 2020
Algusaeg: 10:00
Asukoht: Viru väljak 3, 10111 Tallinn, Eesti ()

Mitmekesisuse kokkulepe ja Eesti Inimõiguste Keskus kutsuvad 20. veebruari ennelõunat veetma mitmekesiselt. Kaksiküritus: see on nagu kaks ühes! Osalema oled oodatud täpselt nii, nagu soovid: kas mõlema teema ajal või ainult ühel. Kohtumine toimub Nordic Hotel Forumis Tallinnas. 

10–11:30 Mitmekesisuse päev ja Euroopa mitmekesisuse kuu

Kõigepealt räägime mitmekesisuse päevast ja esmakordselt toimuvast Euroopa mitmekesisuse kuust. Eestis toimub seekordne mitmekesisuse päev 6. mail – kohtumisel kuuleme, kuidas Eesti ja Euroopa sündmused kokku kõlavad, mida mitmekesisuse päeval ette võtta ja milliseid häid ideid teised proovinud on. Oodatud on mitmekesisuse kokkuleppe liikmed ja teised organisatsioonid, kes soovivad mitmekesisuse päeva tähistada.

Mitmekesisuse päeva tähistamist veavad Eestis eest Eesti Inimõiguste Keskus ja mitmekesisuse kokkuleppe võrgustik. EIK mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonda rahastab Sotsiaalministeerium.

12–13 Mitmekesise tööandja kvaliteedimärgis “Austame erinevusi” – miks ja kuidas?

Pärast pausi tutvustame kvaliteedimärgist “Austame erinevusi”. Kuulama on oodatud kõik tööandjad, kes hoolivad oma töötajaist, peavad lugu võrdsest kohtlemisest ning edendavad mitmekesisust ja kaasatust oma organisatsioonis. Mis on mitmekesise tööandja märgis, mida see tööandjale annab ja kuidas seda taotleda? Tule kohale ja saad teada!

Märgise “Austame erinevusi” on ellu kutsunud Sotsiaalministeerium ning seda annab välja Eesti Inimõiguste Keskus.  

Kaksiküritusel jagavad infot Eesti Inimõiguste Keskuse mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna juht Liina Rajaveer ja kommunikatsioonijuht Mirjam Savioja.

Päevakava:

9:30–10 registreerumine, tervituskohv

10–11:30 Mitmekesisuse päev ja Euroopa mitmekesisuse kuu

11:30–12 kohvipaus

12–13 Mitmekesise tööandja kvaliteedimärgis “Austame erinevusi” – miks ja kuidas?

 

Palun registreeri üritusele, kirjutades Liinale liina.rajaveer@humanrights.ee, kas soovid osa võtta ühest või mõlemast plokist. Kui vahepeal selgub, et sa ei saa siiski osaleda, anna sellestki teada – nii ei raiska me toitu ja materjale.

Ostukorv