Koolitus „Võrdne kohtlemine värbamisel ja töösuhetes“

Kas ja milliste seaduste vastu eksis Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktor Hendrik Agur, kui koostas töökuulutuse, millega otsis peakoka ametisse üksnes noort meest? Kas sellise võimaliku rikkumise eest on seadustes ette nähtud karistus? Kui jah, siis milline?

Need küsimused on viimastel päevadel olnud teravalt ühiskonna fookuses ja meedia tähelepanu all. Mida aga peaks üks ettevõte või organisatsioon teadma põhiseadusest ja võrdse kohtlemise seadusest, et viia värbamisprotsessi läbi viisil, et täidetud oleks nii seadused kui tagatud võimalike kandidaatide väärikus? Mida peab arvestama personalipoliitikas ja organisatsioonikultuuris võrdse kohtlemise seaduse seisukohalt?

Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituut koostöös Eesti Inimõiguste Keskusega viib vastuste leidmiseks 9. septembril kl 14.00-16.00 läbi tasuta koolituse „Võrdne kohtlemine värbamisel ja töösuhetes“

Koolitaja: Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituudi lektor ja võrdse kohtlemise ekspertMarianne Meiorg.

Toimumiskoht: Hotell Euroopa konverentsikeskus (Paadi 5, 10151 Tallinn)

Ootame osalema ettevõtete ja teiste organisatsioonide värbamise ja personalipoliitika eest vastutavaid inimesi, tegevjuhte, juriste ja kõiki teisi, kes teemast huvitatud.

Koolitus on tasuta ja toimub projekti „Erinevus rikastab“ raames, rohkem infot: www.austameerinevusi.ee

Registreerimine (hiljemalt 6.09)  ja lisainfo:

Kelly Grossthal
Tallinna Tehnikaülikool
Õiguse instituut
Mitmekesisus ettevõtluses
kelly.grossthal@ttu.ee

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv