Inimõiguste giid uueneb

Esimene välislähetus pärast kaht aastat viis Egerti ja Kelly eelmisel nädalal Riiga. Koos Läti ja Leedu partneritega arutasime kaheksa aastat tagasi käivitatud inimõiguste giidi arenguid ja tulevikku. 

Giid on suurepärane ja lihtne tööriist, millega tõsta igaühe teadlikkust inimõigustest. Kohtumisel vahetasimegi mõtteid, kuidas platvromi veelgi kasutajasõbralikumaks ja sisukamaks muuta. Juba enne suve saab giid uue välimuse ja sealt leiab kümme Eesti kohtupraktikat enim mõjutanud kohtukaasust. Suve lõpul saame jagada uusi ja aktuaalseid teemasid, nagu õigus tervisele, inimõiguste piiramise lubatavus ja õigus haridusele.

Balti partnerite koostöös valminud inimõiguste giid on laienenud juba Slovakkiasse, Sloveeniasse ja Bulgaariasse ning on laienemas Prantsusmaale ja Horvaatiasse. Tutvu inimõiguste giidiga, kasuta seda ise ja soovita ka sõpradele-tuttavatele, sest inimõigustest on kasu ainult siis, kui me kõik oma õigusi teame.

Kelly ja Egert koosolekulaua taga balti partneritega
Kelly ja Egert kohtumas Balti partneritega

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused
Ostukorv