Vaata, meil on uus logo! Kuidas meeldib?

Võib-olla on mõned teist juba märganud, et oleme kasutusse võtnud uue logo. Meil oli soov luua uus meeldejääv visuaalne identiteet, millel selge seos nii inimõiguste kui keskusega. Usume, et see õnnestus.

Keskuse juhataja Egert Rünne sõnul kannab logo ilusat sõnumit: “Sõrmejäljed näitavad inimõiguste individuaalsust ja seda, et igal inimesel on õigused, mis väärivad kaitsmist. Samas sümboliseerib süda hoolimist meie kõigi õigustest. Ja meie missioon keskusega ongi luua üheskoos iga inimese õigusi austav ühiskond.”

Inimõiguste keskuse uue logo lõi loovagentuur Identity.

inimõiguste keskuse uus logo eesti keeles

inimõiguste keskuse uus logo inglise keeles inimõiguste keskuse uus logo vene keeles

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#keskus
Ostukorv