Keskus avas e-poe. Vaata pride’i kuu soodustusi!

Alates tänasest saavad kõik inimõiguste toetajad osta keskuse meeneid mugavalt meie e-poest. Tähistamaks ülemaailmset pride‘i kuud on juunis värvikirevad “erinevus rikastab” sokid tavahinnast 20 protsenti soodsamad. Kasuta ostu sooritades promokoodi PRIDE21 ja wear those socks with pride! 🥳 Lisaks leiad e-poest kvaliteetseid ja vastutustundlikult valmistatud T-särke, mis kannavad olulist sõnumit. Kui inimõigused on sul südames, näita seda julgelt välja!
 
Iga ostuga toetad keskust ja aitad meil luua iga inimese õigusi austavat ühiskonda. 💙

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #erinevus-rikastab
Ostukorv