Osale online-häkatonil Code Against Hate

25.–27. septembril korraldab inimõiguste keskus koos OpCode projektipartneritega esimese online-häkatoni, mille eesmärgiks on välja töötada infotehnoloogilisi lahendusi, et paremini tuvastada ja modereerida vaenukõnet. Osalema on oodatud nii suunamudijad kui erinevate portaalide ja keskkondade pidajad, kes oma lehel vaenukõnega kokku puutuvad, samuti programmeerijad, disainerid ning vaenukõne ja/või sõnavabaduse eksperdid.

Loe lisa ja registreeri end häkatoni kodulehel või võta ühendust Eesti projektijuhi Kelly Grossthaliga.

Vaata ka Facebookis!

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vaen #vaenukone #vaenukuriteod
Ostukorv
  • Ostukorv on tühi.