Aasta esimeses podcasti osas räägime ÜRO inimõiguste ülevaatusest

Inimõiguste keskuse podcasti 11. osas “Tõde ja õigused” räägime inimõiguste ülevaatuse variraportist, mille võrdse kohtlemise võrgustik ÜRO-le juulis esitab. Täpsemalt arutleme, kui oluline roll on Eesti inimeste tagasisidel valitsusväliste organisatsioonide raportite koostamisel ja millist kasu need rahvusvahelised aruanded riigile ja Eesti inimestele, aga ka huvikaitseorganisatsioonidele endile toovad. Saates külas võrdse kohtlemise võrgustiku liikmesorganisatsioonide esindajad Eesti Puuetega Inimeste Koja tegevjuht Anneli Habicht ja Lastekaitse Liidu lapse õiguste programmi koordinaator Helika Saar.

Head kuulamist!

Aita võrdse kohtlemise võrgustikul viia rahvusvahelisele tasemele aus ülevaade inimõiguste olukorrast Eestis – täida lihtne veebiküsitlus ja osale avalikel kohtumistel. Esimene kohtumine toimub juba sel kolmapäeval Raplas.

Podcasti leiad SoundcloudistiTunes’ist ja Spotify’st.

Võrdse kohtlemise võrgustiku projekti VÕIVIK rahastab Euroopa Majanduspiirkonna toetuste Aktiivsete Kodanike Fond, mille operaatoriks Eestis on Avatud Eesti Fond koostöös Vabaühenduste Liiduga.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused-eestis #uro-inimoiguste-ulevaade #vorgustik
Ostukorv