Keskuse tiim jätkab järgmisel aastal Egert Rünne juhtimisel

Keskuse nõukogu nimetas novembri lõpus juhatuse liikmeks senise tegevjuhi Egert Rünne, kes juhib järgmisest aastast keskuse tiimi ja igapäevast tegevust. “Eesti Inimõiguste Keskus on 10 aastaga arenenud tugeva tiimiga ja hästi toimivaks organisatsiooniks, millel on kasvav toetajaskond,” ütles Rünne. “Mul on hea meel aidata keskust edasi arendada.” EIK2020 strateegia saab järgmisel aastal läbi ning algab uue strateegia koostamine, et viia keskus uuele tasandile.

Keskuse kaasasutaja ja 2013. aastast keskust juhtinud Kari Käsper lahkub keskusest ning astub jaanuaris ametisse juristina ÜRO Pagulasameti Põhja-Euroopa esinduses, mille tegevus katab ka Eestit. “Olen õnnelik ja tänulik, et olen saanud inimõiguste kaitsesse Eestis panustada,” ütles Käsper. “Nüüd saan sellega teisel viisil jätkata, keskendudes varjupaigavaldkonnale.”

Keskuse nõukogu esimees Katrin Nyman Metcalf ütles: ”Kari on olnud väga oluline isik mitte ainult Keskuse jaoks, vaid ka üldiselt inimõiguste arutelus Eestis. Kindlasti hakkame puudust tundma tema igapäevasest panusest keskuses, aga samas on meil hea meel, et ta saab ka edaspidi toetada inimõigusi Eestis nii olulises kontekstis, kui seda on pagulaste õigused. Täname Karit ta panuse eest inimõigustele Eestis ja meil on hea meel edaspidi jätkata tähtsat tööd koos Egertiga.”

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#keskus
Ostukorv
  • Ostukorv on tühi.