Podcasti kolmandas episoodis räägime Festhearti juhtumist

Podcasti kolmandas episoodis räägime strateegilisest hagelemisest Rakvere LGBTI+ filmifestivali Festheart näitel.

Stuudios on festivali juht Keio Soomelt, kes tutvustab filmifestivali tegemisi ning selgitab, miks tuli Festheartil koostöös advokaat Liisa Linna ja Eesti Inimõiguste Keskusega Rakvere linna vastu kohtusse minna. Saate teises osas avab keskuse ekspert Kelly Grossthal strateegilise hagelemise valdkonda ja Festhearti kaasuse olulisust inimõiguste aspektist.

Podcasti leiad SoundcloudistiTunes’ist ja Spotify’st.

Loe Festhearti kaasuse kohta.

Annetades toetad inimõigusi!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse! Ka väikesel summal on kaal, kui suure südamega inimesi on hulganisti.

Annetan
#inimoigused-eestis #strateegiline-hagelemine