Podcasti teises episoodis räägime suhtumisest geidesse ja lesbidesse

Inimõiguste podcasti teine episood räägib suhtumisest geidesse ja lesbidesse Eestis: stuudios on Liis Grünberg Turu-Uuringutest, kes räägib värskest avaliku arvamuse uuringust LGBT+ teemal.

Uuring LGBT+ kogukonna ja teemade suhtes toob välja, et suhtumine on viimaste aastate jooksul veidi paranenud. 2019. aasta uuringust järeldub, et kooseluseaduse vastased on esimest korda selgelt vähemuses: kooseluseadust ei toeta vaid 39% Eesti elanikest, toetajaid on 10 protsendipunkti rohkem ehk 49%. Liis kommenteerib nii seda, kui teisi arenguid, mis kahe aasta jooksul toimunud on. Loe uuringu kohta lähemalt.

Saate teises pooles jutustab kogukonna liige oma elust Eestis lesbina.

Head kuulamist!

Kuna oled siin...

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Aruanne “Inimõigused Eestis 2018-2019” tuleb peagi! Selleks, et aruanne 10. detsembril ilmuda saaks, on meil vaja veel sinu toetust. Inimõigused kuuluvad kõigile ja meie soov on, et inimesed oleksid Eesti olukorrast teadlikud. Toeta teadmiste levikut.

Annetan
#inimoigused-eestis #vordne-kohtlemine