17 tööandjat said kvaliteedimärgise „Austame erinevusi“

21. märtsil anti esimestele Eesti ettevõtetele ja organisatsioonidele, kelle jaoks on mitmekesisus konkurentsieelis ja oluline väärtus, kvaliteedimärgis „Austame erinevusi“. Märgise saamiseks pidi ettevõte või organisatsioon analüüsima oma tänast olukorda ja koostama 2-aastase mitmekesisuse plaani koos tegevuskavaga.

Mitmekesisuse märgis on kvaliteedimärk, mis näitab, et ettevõte on atraktiivne tööandja, mis ootab tööle talente sõltumata nende soost või taustast. See saadab väärtuspõhise sõnumi ka klientidele ja koostööpartneritele, et ettevõte hoolib Eestist ja maailmast ning annab oma panuse selle paremaks muutmiseks.

Mitmekesisuse märgise „Austame erinevusi“ said 2018.aastal Swedbank, My City Hotel, Kaubamaja, SEB Pank, Estanc, Manpower, Koduekstra, HAVI Logistics, Tieto Eesti, ISS Eesti, Advokaadibüroo LMP, Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus, Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Helpific, Sotsiaalministeerium, Häirekeskus ja Tööinspektsioon. Järgmine kord on võimalik märgist saada märtsis 2020.

Enne märgiste üleandmist toimus konverents “Vanus on vaid number! Kas ka tööturul?”. Konverentsi järelvaatamine ning jagatud materjalid.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #margis
Ostukorv