Anneta ja toetad inimõiguste haridust

Igaühe inimõiguste kaitse on tähtis, sest see aitab hoida stabiilsust ja rahu ühiskonnas. Olulise osa inimõiguste kaitsest moodustab ka meid ümbritseva olukorra monitooring. Et dokumenteerida, kuidas inimõigustel Eestis läheb, andsime juba kaheksandat korda välja inimõiguste aruande. See on ainuke ülevaatlik ja sõltumatu aruanne meie põhiõiguste ja vabaduste olukorrast ning oluline infoallikas nii õpilastele ja tudengitele, riigi esindajatele kui valdkondlikele organisatsioonidele, millest paljud on nii aruande juures kui igapäevatöös meie headeks partneriteks.

Aruannet ootavad igal aastal mitmed koolid ning seoses valimisea langetamisega on veelgi olulisem, et noortel oleks ülevaade inimõiguste olukorrast käepärast. Seepärast anname sulle võimaluse annetades aruanne ühte Eesti kooli saata.

Anneta 15€ ja toeta inimõiguste haridust!

Kui tellid nüüd inimõiguste aruande, annetad teise eksemplari ühele Eesti koolile.

Tee Inimõiguste keskusele 15-eurone või suurem annetus ja jäta meile enda meiliaadres ning toimetame ühe trükise sinuni ja teise saadame ühele koolile, et õpilastele oleks asjakohane info kergesti kättesaadav. Kingituse koolile saab teha  20. detsembrist 2017 kuni 1. veebruarini 2018.

TEE KINGITUS SIIN

Kuna oled siin...

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Anneta, sest just praegu on kriitiline aeg, mil toetust eriti vaja. Seisa oma annetusega meiega inimõiguste eest. Selle eest, et eelarvamuste tõttu ei pärsitaks kultuurisündmusi nagu Rakvere filmifestival Festheart. Selle eest, et Eestis saaksid elamisloa Eesti inimeste samast soost elukaaslased ja et kooseluseadust saaks kasutada ka tegelikult. Selle eest, et puuetega inimesed saaksid takistusteta ühiskonda panustada.

Ühiselt panustades oleme tugevamad.

Annetan
#annetused #inimoigused-eestis