Mitmekesisuse kokkuleppega liitus 9 uut organisatsiooni

Mitmekesisust ja kaasavust hindavad Ugala teater, Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoda, AS Hoolekandeteenused, Eesti Seksuaaltervise Liit, HML Project Management, Irish Estonian Business Network, Eesti Pagulasabi, Eesti Skautide Ühing ja Kohvik Sörk. Seega on kokkuleppega liitunuid juba 80ne ringis, sealhulgas Eesti tuntuimad ja tunnustatuimad tööandjad.

Mitmekesisuse kokkulepe on vabatahtlik kokkulepe, millega liitudes kinnitab ettevõte, vabaühendus või avaliku sektori organisatsioon, et austab inimeste mitmekesisust ning väärtustab võrdse kohtlemise põhimõtet nii oma töötajate, partnerite kui klientide seas.

Kokkuleppega liitunud organisatsioonid moodustavad kogukonna, et ühiselt jagada kogemusi ja edendada võrdse kohtlemise teemat nii enda organisatsioonis kui ühiskonnas laiemalt. Lisaks iga-aastasele pidulikule kokkuleppega liitumise tseremooniale toimuvad praktilised töötoad, kus ettevõtted saavad kodumaiseid ja välismaiseid kogemusi jagada ning nendest õppida.

Vaata lähemalt…

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv