Inimõiguste päeva mitte-üritus “Tee midagi inimõiguste heaks”

Kutsume Teid mitte tulema aasta kõige pidulikumale üritusele!
 
10. detsembril on rahvusvaheline inimõiguste päev ja sellega seoses avaneb igal käesoleva kutse saajal suurepärane võimalus jätta ostmata uus ja hunnitu õhtukleit või sabakuub, kuna Eesti Inimõiguste Keskus ei rulli selle päeva puhul šampanjakorkide paukudes lahti punast vaipa, mida mööda patseerida fotograafide valgusvihus aasta nooblimale suareele.

 
Mitte-ürituse raames kutsume teid üles sisustama rahvusvahelist inimõiguste päeva oma parima äranägemise järgi – hüpata lastega lompides (mis on hetkel tõenäolisem kui võimalus minna nt kelgutama); minna külla sõbrale, kellega, hoolimata korduvatest mõlemapoolsetest lubadustest, pole juba aasta aega kohtunud; vaadata mõnda head ja päevakohast filmi nagu Hotel Rwanda, Selma, Philadelphia või Pride või võtta vastu otsus valmistada perele sel aastal kõik jõulukingid ise ja teha kohe asjaga algust.
 
Eesti Inimõiguste Keskus töötab igapäevaselt selle nimel, et olla Eesti inimõigusliikumise sõltumatu eestvedaja, olles nii tööriistaks, mis tegutseb inimeste tahtel ja nende hüvanguks. Kutsume Sind meie igapäevast tegevust toetama osaledes aastalõpu pretensioonitumal mitte-üritusel!
 
Vajuta:
  • Going/Osalen – toetan Eesti Inimõiguste Keskust annetusega või hakkan keskuse püsiannetajaks
  • Interested/Huvitatud – soovin toetada Eesti Inimõiguste Keskust annetusega aga pean enne oma ID-kaardi lugeja üles otsima
  • Ignore/Eira – inimõigused-šminimõigused

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus #pagulased #vordne-kohtlemine
Ostukorv