Lisatud slaidid: mitmekesisuse päeva tutvustav seminar 1. märtsil

Aitäh kõigile osalejatele!

Siit leiate kahe toimunud ettekande slaidid:

***

Selle aasta mitmekesisuse päev toimub 13. aprillil. Mitmekesisuse päevaga pöörame tähelepanu mitmekesisuse väärtustele ja iga inimese tähtsusele ning erakordsusele organisatsioonis ja ühiskonnas laiemalt. Päeva puhul kutsume kõiki Eesti ettevõtteid ja organisatsioone nii avalikust kui kolmandast sektorist kaasa lööma! Oleme koostanud tööriistakasti ideede ja ettepanekutega, mida mitmekesisuse päeva puhul korraldada oma töötajatele, koostööparteritele ja avalikkusele. Materjal on eelkõige mõeldud inspiratsiooniks, teha võib loomulikult palju muudki!

Et täpsemalt teada saada, mis selle aasta mitmekesisuse päeval plaanis on, korraldame 1. märtsil päeva tutvustava seminari. Jagame infot meie meediaplaanide kohta, saate ülevaate meenetest, mida meilt tellida saab ning mitmed ettevõtted ja organisatsioonid tutvustavad oma eelmise aasta tegemisi ning kergitavad loore selle aasta plaanidelt. Seminar toimub Viru hotelli konverentsikeskuse saalis Andante kl 10.00-12.00.

1. märtsi seminari päevakava:

9.30-10.00 Tervituskohv ja registreerumine

10.00-12.00 Seminar

  • Mis on mitmekesisuse päev ja miks seda tähistada? Kelly Grossthal, Eesti mitmekesisuse kokkuleppe võrgustiku koordinaator
  • Mis selle aasta mitmekesisuse päeval täpsemalt toimub? Kadri Väljaste, mitmekesisuse päeva koordinaator
  • Meediaplaani tutvustab Johannes Merilai, Eesti Inimõiguste Keskuse kommunikatsioonijuht ja mitmekesisuse päeva meediakontakt
  • Erinevate ettevõtete ja organisatsioonide sõnavõtud ning töö gruppides

Oma osavõtust anna palun teada hiljemalt 29. veebruaril aadressil kadri.valjaste@humanrights.ee

#mitmekesisus