Mitmekesisuse kokkuleppel seitse uut liiget

15. aprillil 2015, mil üle Eesti tähistati mitmekesisuse päeva, liitus mitmekesisuse kokkuleppega seitse uut imelist ettevõtet ja organisatsiooni: Henkel Balti OÜ, Skype, Philip Morris Eesti, Kommunikatsioonibüroo JLP, SA Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Eesti LGBT Ühing ja AS Andmevara. Tere tulemast!

Foto on tehtud hetk peale kokkuleppe allkirjastamist, mitmekesisuse päevale pühendatud lilleinstallatsiooni taustal Tallinna Vabaduse väljakul.

Foto: Toomas Volmer

 

 

Kuna oled siin...

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Anneta, sest just praegu on kriitiline aeg, mil toetust eriti vaja. Seisa oma annetusega meiega inimõiguste eest. Selle eest, et eelarvamuste tõttu ei pärsitaks kultuurisündmusi nagu Rakvere filmifestival Festheart. Selle eest, et Eestis saaksid elamisloa Eesti inimeste samast soost elukaaslased ja et kooseluseadust saaks kasutada ka tegelikult. Selle eest, et puuetega inimesed saaksid takistusteta ühiskonda panustada.

Ühiselt panustades oleme tugevamad.

Annetan
#mitmekesisus