Mitmekesisuse kokkuleppel seitse uut liiget

15. aprillil 2015, mil üle Eesti tähistati mitmekesisuse päeva, liitus mitmekesisuse kokkuleppega seitse uut imelist ettevõtet ja organisatsiooni: Henkel Balti OÜ, Skype, Philip Morris Eesti, Kommunikatsioonibüroo JLP, SA Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Eesti LGBT Ühing ja AS Andmevara. Tere tulemast!

Foto on tehtud hetk peale kokkuleppe allkirjastamist, mitmekesisuse päevale pühendatud lilleinstallatsiooni taustal Tallinna Vabaduse väljakul.

Foto: Toomas Volmer

 

 

Kuna oled siin...

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Aruanne “Inimõigused Eestis 2018-2019” tuleb peagi! Selleks, et aruanne 10. detsembril ilmuda saaks, on meil vaja veel sinu toetust. Inimõigused kuuluvad kõigile ja meie soov on, et inimesed oleksid Eesti olukorrast teadlikud. Toeta teadmiste levikut.

Annetan
#mitmekesisus