Mitmekesisuse päev pakub rohkelt võimalusi kaasa lüüa

Eesti Inimõiguste Keskus ja tööandjaid koondav mitmekesisuse kokkulepe kutsuvad kõiki ettevõtteid ja organisatsioone 15. aprillil peetaval mitmekesisuse päeval kaasa lööma. Usume, et organisatsioonid, milles teadvustatakse ja väärtustatakse mitmekesisuse võimalusi, on tugevamad. Töökeskkond, kus iga inimene tunneb end turvaliselt ja hoitult, pakub võimalusi arenguks – nii töötajale kui organisatsioonile tervikuna.

Mitmekesisuse päeva tähistamiseks oma ettevõttes on väga palju võimalusi. Alates teemahommiku korraldamisest või heade soovide seina ülesseadmisest kuni tavapärasest teistsuguste rahvustoitude pakkumise või sotsiaalmeedias oma poolehoiu näitamiseni.

Rohkem ideid leiab erinevus rikastab kodulehel olevast tööriistakastist, samalt lehelt leiab ka Mitmekesisuse päeva logod ja muu graafika, sh kolmes keeles Facebooki kaanefoto, mis on kõikidele vabalt kasutamiseks.

Facebookis on loodud ka eraldi Mitmekesisuse päeva üritus, mida oma töötajate, partnerite kui ka klientide hulgas jagada ning jooksvat infot kogu päeva ja toimuvate tegevuste kohta saab ka erinevus rikastab ja mitmekesisuse kokkuleppe Facebooki lehelt.

Võimalusi Mitmekesisuse päeval midagi toredat teha on loomulikult palju rohkem, seega on kõik teretulnud mõtlema just oma organisatsioonile sobivatele lahendustele. Aprilli alguses avaneb kodulehel ka interaktiivne kaart, kuhu ettevõtted saavad enda tegevused märkida ning teiste omi vaadata.

Et projekti eestvedajad saaksid kõiki toredaid ettevõtmisi aegsasti ka oma infokanalites jagada ja tutvustada, palume neist märku anda, kirjutades kelly@erinevusrikastab.ee ja martin.rits@jlp.ee.

Ühtlasi kutsub Inimõiguste Keskus ettevõtteid liituma mitmekesisuse kokkuleppega. Tänaseks on 53 organisatsiooni kokkuleppega liitudes edastanud nii enda töötajatele kui ühiskonnale sõnumi, et peavad neid väärtusi oluliseks.

15. aprillil liituvad kokkuleppega mitmed uued ettevõtted ning veel jõuab rongile hüpata. Infot kokkuleppe kohta leiate siit: www.erinevusrikastab.ee/mitmekesisuse-kokkulepe.

Kõigi küsimuste ja ettepanekutega võite julgelt pöörduda kas kirja teel või telefonitsi.

Kelly Grossthal
kelly@erinevusrikastab.ee

Martin Rits
martin.rits@jlp.ee
+372 5122426

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv