TTÜs algab mitmekesisusele keskenduv kursus

Sel semestril on TTÜs võimalik osaleda uues inglisekeelses õppeaines, mille teemad puudutavad mitmekesisuse ja kaasatuse erinevaid tahke nii erasektoris kui avalikus sektoris. Aine käsitleb teemat õiguse, avaliku halduse, sotsioloogia, psühholoogia ja juhtimise seisukohast. Õppeainet koordineerib Eesti Inimõiguste Keskuse juhataja ja TTÜ Euroopa Liidu õiguse õppejõud Kari Käsper.

Õppeaine sobib eriti hästi tudengitele, kes õpivad õigust, juhtimist, avalikku haldust või psühholoogiat. Samuti neile, kes puutuvad igapäevases tegevuses kokku mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonnaga või tunnevad lihtsalt teema vastu sügavamat huvi.

Loengud toimuvad TTÜs kokku kuuel korral: 6., 13. ja 20. märtsil 16.00 – 17.30 ning 10., 17. ja 24. aprillil kell 14.00 – 17.15.

Ainele saavad ennast registreerida TTÜ tudengid ning kõik teised huvilised läbi TTÜ avatud õppe 11. veebruarini (aine kood on HOX6081). Lisainfo: Kari Käsper kari.kasper@ttu.ee 620 2428

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv