Laienes diskrimineerimisvaba töökeskkonda hindavate organisatsioonide võrgustik

Mitmekesisuse kokkuleppe näol on tegu väärtuspõhise dokumendiga, millega liitudes kinnitab ettevõte või avaliku sektori organisatsioon, et hindab mitmekesisuse ja võrdse kohtlemise põhimõtteid nii oma töötajate, klientide kui koostööpartnerite seas. „Hea meel on, et paljud organisatsioonid ja ettevõtted peavad võrdseid võimalusi ja sallivat suhtumist loomulikuks osaks organisatsioonikultuurist ning on otsustanud ühiselt tegutseda, et neid väärtusi arendada,“ tõdes projektijuht Kari Käsper.

Kokkulepe on Tallinna Tehnikaülikooli, Eesti Inimõiguste Keskuse ja kokkuleppe liikmete koostööplatvorm, mille kaudu jagatakse parimaid praktikaid, kogemusi, korraldatakse koolitusi ja konverentse. „Võrgustikuna soovime omalt poolt panustada sellise Eesti kujunemisse, kus kaasav ja diskrimineerimisvaba töökeskkond on iseenesestmõistetav. Selle eelduseks on aga austus erinevuste suhtes: keskkond, kus erinevad ideed, kogemused, oskused ja inimesed on teretulnud,“ ütles kokkuleppe koordinaator Kelly Grossthal.

Mitmekesisuse kokkuleppega liitusid 2014. aastal: Eesti Energia, L’Oréal Baltics, Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus, ISS Eesti, Nordic Hotels, Ticketpro Baltics, Eesti Keele Instituut, Õigusnõu OÜ, Nordea Kontserdimaja, Sõsar, éolane Tallinn, Club Hollywood, DPD Eesti, Eesti Töötukassa, Eesti Juristide Liit, Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE, Transcom Eesti, Sotsiaalkindlustusamet, Pille Lille Muusikute Fond, Claudius Õigusbüroo, Sokos Hotels Tallinn.
Eelnevatel aastatel on kokkuleppega ühinenud: AASK Consult, Absolute Recruitment, Babyland, Baltic Relocation Services, Cherry.ee, Concordia advokaadibüroo, Edelweg, Eesti Rahvusvaheline Kool, Kontuur Leo Burnett, MTÜ Looduselust, Manpower Eesti, Microsoft Eesti, Novartis Eesti, Scandic Hotels Eesti, Skanska EMV, Swedbank, Kaubamaja AS, Etnoweb, ETS Logistika, Kaminapuud OÜ, Kõue Mõis, Mamo Food OÜ, Proekspert, Rehviparadiis, Salmo, Selver AS, Sushimon, Suurbritannia Suursaatkond, Tallinna Teletorn, Tanel Melk & Partners Law Firm ning Tieto Estonia AS.

2014. aastal kokkuleppega allkirjastamisüritusel liitunud uued ettevõtted ja organisatsioonid, autor Mallor Malmre:

Allkirjastamine2014

 

 

 

 

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv