Võrdse kohtlemise võrgustiku seminaridest

Võrdse kohtlemise võrgustik on käesoleval aastal korraldanud oma liikmetele kaks huvikaitseseminari.

22. jaanuaril 2014 toimus seminar, mille eesmärk oli koolitada liikmeid läbirääkimiste valdkonnas.

Kuna kõik võrgustiku liikmed puutuvad oma igapäevases töös kokku läbirääkimistega, oli vastava seminari järgi suur vajadus. Koolitus andis ülevaate läbirääkimiste teooriatest ja standardidest. Selle käigus lahendati praktiline läbirääkimiste kaasus ning analüüsiti ühiselt vigu ning tehti õpitust kokkuvõtteid.

Koolitus aitas kaasa võrdse kohtlemise võrgustiku arengule ning organisatsioonide huvikaitse võimekuse tõstmisele. Tagasiside osalejate poolt oli positiivne, sealhulgas toodi välja koolituse kasulikkus ning vajalikkus seoses igapäevatööga.

18. veebruaril 2014 toimus seminar, mis keskendus meediatöö teemale.

Kõik võrgustiku liikmed puutuvad oma huvigruppe esindades kokku meediaga, mistõttu on oluline omada teadmisi meediaga suhtlemisest. Semiaril käsitletud teemad aitasid mõista, kuidas meedia töötab ning milline on selle roll huvikaitses. Võrgustiku liikmed said seminaril palju praktilisi juhtnööre meediaga suhtlemiseks, sealhulgas näpunäiteid intervjuu andmiseks, sõnumite koostamiseks ja palju muud.

 

Lisainfo:

Merle Albrant
võrdse kohtlemise nõustaja, projektijuht
merle.albrant@humanrights.ee

 

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv