EIK alustas võrdse kohtlemise teemalise koolitusprogrammi väljatöötamist

Eestis on täna teadlikkus võrdse kohtlemise teemast veel tagasihoidlik ning see kehtib nii laiema avalikkuse kui kodanikuühenduste puhul. Projekti käigus töötavad EIK võrdse kohtlemise programmi töötajad välja võrdse kohtlemise teemalise koolitusprogrammi, mis on eelkõige mõeldud Eesti kodanikuühendusele, kuid on võimalik kasutada ka võrdse kohtlemise teema tutvustamiseks laiemalt.

Koolitusprogramm annab ülevaate võrdse kohtlemise põhimõttest, seaduslikest alustest ning seob selle praktiliste näidetega, mis aitavad kodanikuühendustel võrdse kohtlemise seadust siduda omaenda praktika ja sihtgrupile iseloomulike probleemidega. Lisaks toimub 13. veebruaril pilootkoolitus võrdse kohtlemise teemal Eesti kodanikuühendustele, mille tagasiside põhjal vaadatakse koolitusprogramm veel korra üle ja avaldatakse hiljemalt 28. veebruaril EIK kodulehel.

EIK poolt on projektijuhiks Merle Albrant, võrdse kohtlemise ekspertidena panustavad Marianne Meiorg ja Kelly Grossthal.

Lisainfo: https://humanrights/vordne-kohtlemine-2/vordse-kohtlemise-koolitusprogramm-vabauhendustele/

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv