Võrdse kohtlemise seminarid

Eesti Inimõiguste Keskus ja selle eksperdid viivad võrdse kohtlemise võrgustiku projekti raames oktoobris-novembris läbi mitmeid koolitusi võrdse kohtlemise teemal.

Eesti Puuetega Inimeste Koja ja Tallinna Tehnikaülikooli koostöös leiavad novembris Jõgevas ja Põlvas aset koolituses, milles osalevad erinevate huvigruppide eest seisvate vabaühenduste esindajad. Merle Albrant ja Kelly Grossthal räägivad koolitusel diskrimineerimisest, sellest kuidas seda ära tunda ja sellest hoiduda. Räägitakse osalejate endi kogemustest ja analüüsitakse neid seaduste valguses.

Samuti võrdse kohtlemise võrgustiku projekti raames osalevad Marianne Meiorg ja Julia Kovalenko oktoobris ja novembris Balti Uuringute Instituudi ja Tallinna Ülikooli Rahvusvaheliste ja Sotsiaaluuringute Instituudi läbiviidavates seminarides. Seminaridel tutvustatakse esmalt korraldajate poolt läbi viidud uuringut võrdse kohtlemise seaduse vastuvõtust Eestis elavate mittekodanike seas. Lisaks esitlusele tutvustatakse lühidalt ka seadust ennast, diskrimineerimise mõistet ning seda kuidas diskrimineerimist ära tunda ja mida teha kui see on aset leidnud.

Täpsemad ajad ja programmid ilmuvad lähinädalatel.

Projekti rahastab EMP toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv